Vaderdag 2021

PAD1501E
PAD1500E

Heb jij ook een vader die er van houdt om er op uit te gaan? Kamperen in de natuur, vissen, of lekker in het park kunnen werken op zijn laptop? Dan hebben wij het perfecte Vaderdag cadeau voor jou: de EGO Nexus Escape. Draagbare stroomvoorziening die direct stroom geeft aan allerlei soorten apparaten.

Met de Nexus Escape kun je op één enkele acculading 5 laptops of 27 mobiele telefoons opladen. Genoeg stroom dus om de hele dag buiten in het park te kunnen weken of je heerlijk rustig terug te kunnen trekken in de natuur. Ook kan je er tot wel 10 uur TV op kijken op een 42”scherm. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van het opladen van een drone of het laten branden van buitenverlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze omvormer beschikt zowel over een 230V stopcontact als ook over 2 USB poorten. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabel dagje buitenshuis.

Heeft je vader al een EGO tuinmachine met accu en lader in huis? Dan heb je voldoende aan de Nexus Escape PAD1500E voor €99,-. Wil je echter ook een accu en lader bij je Nexus Escape ontvangen? Dan bieden we je €23,- korting op losse items uit de set. De setprijs van de PAD1501E kost dan slechts €259,-.  

 

Geïnteresseerd? Kom dan snel langs in onze winkel. 

 

Of kijk op de site

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *